20-06-2021 10:00
strandkirken 1  IMG 5390

.

Pastor emeritus Ramund Kværnø, Kettinge afholder Gudstjenesten den 20. juni kl. 10:00

Sommeren 2021 i Strandkirken

I lang tid, har der være restriktioner og begrænsninger i Folkekirken, og det er der stadig. Det må forventes, at det også vil få betydning for sommersæsonen 2021 i Strandkirken.

Samtidig er det manges forventning, at reglerne bliver lettet i løbet af sommeren, men hvordan, og hvornår, vides endnu ikke.

I ugerne op til pinse vil vi komme med en udmelding, og løbende, når og hvis reglerne ændres.

Hvis nogle har spørgsmål til dette, er man velkommen til at kontakte komitéens formand (se kontaktoplysninger nederst på siden), eller én af kirkens frivillige ifm. kirkelige handlinger.

I ønskes alle en god, varm og lys sommer – og vi ses i Strandkirken

Strandkirkekomitéen

27-06-2021 10:00
strandkirken 1  IMG 5385